Grafica Tradizionale

Grafice tradiționale de persoane fizice și juridice

Grafica Tradizionale

Grafice tradiționale pentru întreprinderi și persoane fizice. Panourile, steag, carti de vizita, etc…

Motive pentru a face publicitate firmei dvs.
Publicitatea în zilele noastre este foarte importantă și, în funcție de modul în care este dezvoltat o campanie de publicitate de la o imagine pentru compania dumneavoastra sau de lucru. Deci, este foarte important să se bazeze pe profesionisti, mai degrabă decât prieteni care improvizează designer sau web.

Prima întrebare de care se va crea o campanie de publicitate: “Ceea ce vreau să realizeze din acest, Ce avantaj poate da-mi?”
Întrebări par actualizate, evident, dar atunci când un contact client ne, pornim de aici.
Și de multe ori clientul, nu este la fel de precis ca v-ați aștepta în răspunsul. Apoi, va trebui să explice motivele pentru a construi o campanie în loc de un alt.

Info ArtGallery75
Compania noastra are grija de imaginea de mai mulți ani, deținătorul unei diplome în Graphic Arts de’Institutul de Arta din Florența și, prin urmare, un expert în domeniul de design grafic si layout.
ArtGallery75 este o companie care de ani de zile a iubi cu succes pentru arte grafice, cu angajamentul și atenția pentru client. Datorită experienței și dezvoltare tehnologică, azi ArtGallery75 este capabil de a oferi clientilor cele mai bune tehnologii din fiecare departament: prepress, Imprima, termina; fără a neglija relația omului de valoare fără egal.
Departamentul este echipat cu cea mai recentă tehnologie: calculator toplate cu PC și teste culoare certificate. Personalul nostru va avea grijă diagramă în detaliu proiectarea lucrărilor comandate, propune ca, fiecare tip de soluție prin propria lor experiență. Toate acestea permit o mai bună calitate și timp de funcționare mai mici.

Serviciile noastre includ grafică tradițională:
» Editare, cărți de artă, cataloage, broșură, pliere
» Semne de ferestre, Expozanti, cazuri, Shopper
» Carti de vizita, scrisori, plicuri, Agende
» Calendare, afișe, steag, etichete adezive
» Tipar digital format mic și mare