Grafica web

Grafică web pentru persoane fizice și juridice

Grafica Web

Grafică web pentru întreprinderi și persoane fizice. Activități site-uri SEO și E-Commerce

Motivele pentru a construi un site web
Creați un site web de astăzi este o alegere strategică fundamentală pentru toate companiile, asociații, administrațiile publice și profesioniștii care doresc să ofere produse și servicii la un public nou, care nu au putut realiza în orice alt mod, sau pentru cei care doresc să-și păstreze clienții dobândite prin asigurarea de servicii și sprijin informații.

Prima întrebare a cine este de gând să facă un site web este: “Ceea ce doriți să obțineți de pe acest site, Ce avantaj poate da-mi?”
Întrebări par actualizate, evident, dar atunci când un contact client ne, pornim de aici.
Și de multe ori clientul, nu este la fel de precis ca v-ați aștepta în răspunsul. Așa că trebuie să explice motivele pentru care se poate construi un site web.

Ne da câteva exemple:
Fiind prezent pe internet pentru a promova afacerea lor
Nu este important într-o comunitate globală ca pe internet. Aceasta înseamnă a fi disponibil pentru un număr mare de clienți potențiali 24 lui 24, 7 zi 7 cu o risipă de energie și bani extrem neglijabil.
Internetul este cea mai ieftină formă de publicitate și simplu pentru a face și singurul cu care puteți ajunge cu ușurință și țările alte limbi decât a noastră.

Stimularea și păstra clienții dumneavoastră
Disponibilitatea imediată a informațiilor despre produsele și serviciile dumneavoastră stimulează interesul consumatorilor pentru tine.
Tot mai mulți oameni se uite la companiile pe care le deservesc dacă au un site web unde se pot găsi informații cu privire la elementele necesare. Tot mai mulți oameni se bazează acum pe internet pentru a căuta produse și servicii de care au nevoie.

Fiind prezent pe rețeaua. O distinctiv și importante.
Utilizatorii se așteaptă acum să găsească pe internet orice tip de știri, asa ca nu fi nu înseamnă exista pentru o mare parte a publicului.

Pentru a prezenta produsele și serviciile lor, crește gradul de conștientizare a Societății
Prin intermediul unui site web poate pune la dispoziție o prezentare a companiei și, astfel, a produselor și serviciilor sale tuturor celor care, clasificate ca potentialilor clienti, ei sunt conștienți de internet este pentru că promovat prin mass-media de publicitate tradiționale, cum ar fi radio, televizor, carti de vizita, postere sau rutier de publicitate sau datorită deoarece a fost realizat pentru motoarele de căutare. Crucial este o prezență bună pe motoarele de căutare în funcție de poziționarea în raport cu căutare cuvintele cheie de interes.

Comerțul electronic (E-Commerce)
Un site web poate deveni un magazin sau “un alt magazin” în cazul în care clienții pot cumpăra bunuri sau servicii, face ordine și să plătească prin card de credit, transferul sau COD.
Este deschis mereu un magazin în care clientul se ocupă cosul de cumparaturi lui până la casă unde va face plata în maniera care vă vor pune la dispoziția.

Distribuiți informații confidențiale în probleme
Pentru o companie este adesea necesar pentru a face informațiile disponibile afaceri actualizate continuu. In acest caz este posibil, de exemplu, se bazează pe aplicații web-based care permite utilizatorilor de a gestiona fluxul de informații către exterior. Aplicatiile web sunt esențiale în gestionarea unor procese interne si ca un instrument de afaceri. De la aplicatii e-commerce la intranet și extranet, la gestionarea informațiilor și datelor,
Desene ArtGallery75 și produce aplicatii personalizate pentru afacerea ta, economisind timp și costuri.

Fă disponibile o discuție, un subiect sau un loc
Bloguri, forum guestbook… cu aceste instrumente pe care le puteți împărtăși conținut de diferite tipuri cu alți utilizatori pentru a crea echipe de colaborare reale în care oricine poate contribui în felul lor la proiect. Blogul scurtează distanța dintre companie si potentialii clienti, vă permite să comunice și să facă schimb de informații, promovează loialitatea clienților.

Modul nostru de lucru
Avem propriile noastre mod de lucru, a concepe crearea unui site web sau web aplicație care reflectă misiunea companiei noastre, sau pentru a oferi un serviciu care maximizează obiectivele clientului. Nu este nimic secret, este vorba de dezvoltarea unui drum care duce la crearea unui instrument care este cu adevărat în conformitate cu obiectivele care se propune clientului.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Unele dintre proiectele noastre:

oko Lelena Protech1 Pro Medical Life Alex Tamburini  Palio Air Service s.p.a.